САЛСА, БАЧАТА, ЧА-ЧА-ЧА

Обадете се: (+359) 0898-971-083

Bulgarian English French German Greek Italian Russian Spanish
  • РАУЛ ТОРРЕС

    Хореограф и инструктор по Салса и латино танциТУК

 

ОБОГАТЕТЕ СТИЛА СИ НА ТАНЦУВАНЕ


Уъркшопи за обмяна на опит и обогатяване на стила

Отделете време само за себе си и усетете магията на танца. Тя преминава като полъх и кара кожата да настръхва. Който пие от живителния извор на енергията, пробуждаща тялото да се движи в ритъм и в хармония с пространството, остава влюбен в танца за цял живот.

Къде се провеждат уъркшопите?

Уъркшопите се провеждат в залата, на танцови фестивали или по заявка на желаещи танцови школи и студиа за обмяна на опит и обогатяване на стила на танцуване.

За кого са предназначени уъркшопите?

Уъркшопите в залата са предназначени за всички желаещи, които искат да обогатят стила си на танцуване.

  • Обръща се внимание на детайлите, които водят до тази мекота, грация, финес и пластичност, които са есенцията на всяко движение.
  • След определен брой години (минимум две), в които се изучава даден танц с всичките му елементи, се оказва, че не е достатъчно само да се изпълняват правилно но и има една подправка, която е особено трудна за "белите" - всички знаем, че „Белите не могат да скачат“ (на английски: White Men Can't Jump) по едноименния американски филм на режисьора Рон Шелтън, излязъл през 1992 г.. Който е гледал филма със сигурност знае, че всичко е възможно и белите могат да се научат да скачат не по зле от африканците и латиносите стига да имат желание, воля и упоритост.
  • Обърнете внимание как освен красивите линии и чистотата на всяко движение, има една особена мекота, която е като при движещи се котки и е най-трудна за постигане при европейците...
  • Всеки, който смята, че има още какво да научи и се стреми към това, знае къде може да го намери и кой ще му го преподаде. Едно е сигурно - от раз и два, дори три и повече пъти, няма как да се получи но с времето неусетно тялото сякаш с всяка своя клетка започва да попива и усеща онази магия на танца, която не може да бъде обяснена.

 

 

 

OSense O-Sense